”Kung över livet”

image_pdfimage_print

 

Den 28/4 var jag med om en unik kväll. En gala kallad ”Kung över livet”. Jag sponsrade genom att skänka halva vinsten av bokförsäljningen under kvällen till galans syfte, att samla in pengar till hjärnforskning kring NPF. Tidigare hade jag skänkt ett exemplar av boken ”I dina ögon” som (såldes på Tradera). Det var mitt sätt att dra mitt strå till stacken. Den för mig enormt viktiga stacken.

Kvällen blev magisk. Både för mig personligen men även som helhet. Jag fick förtroendet att bli intervjuad med utgångspunkt från min bok  under 5 minuter. Det kändes givetvis väldigt stort då artister som Jan Johansen, Nanne Grönwall, Christina Lindberg, Håkan Hemlin (Nordman),  Måns Möller och Caroline af Uggla medverkade.

Galan blev en succé! 400 personer i publiken kände sådan samhörighet. De kände att det blåste friska vindar för barn med NP – diagnoser och deras föräldrar. Samhörighet är viktigt och de sju initiativtagande kvinnorna som hade arbetat för detta ögonblick under två års tid hade lyckats. De hade lyckats hela hjärtan och skapa hopp om en bättre framtid och jag säger tack! Ett stort ödmjukt tack för att jag fick förtroendet att medverka och ett stort tack för alla familjer som kämpar dagligen för att bli förstådda

 

 

Kung över livet

2 Comments

  1. Megatack för ATT kom. Det här är bara början känner jag. Tillsammans skapar vi de förändringar som bara måste till kring våra barn.
    KRAM

  2. Tack själv. Det var en magisk kväll skapade av er. Jag är väldigt glad över vårt samarbete och att bli tillfrågad över att gå upp på scenen. Jag hoppas att jag representerade många föräldrar. Satt fö alldeles nyss och tittade på klippet (Jeanette skickade en cd skiva över galan) Det är som du säger, bara början så nu arbetar vi framåt mot ökad kunskap där vi alla drar vårt strå till stacken. För varje unge…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *